ΠΑΟΚ: Νέο σημαντικό βήμα για την εξαγορά της ΚΑΕ από τον Τέλη Μυστακίδη
Προχωράει η διαδικασία.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον Αριστοτέλη Μυστακίδη μπαίνουν πλέον σε επίσημη φάση, με στόχο την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας μπάσκετ.
Η ΚΑΕ έστειλε προς τους εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη το έγγραφο εμπιστευτικότητας (NDA), ώστε να εξεταστεί από την πλευρά του επενδυτή και να υπογραφεί.
Ο 63χρονος επιχειρηματίας μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες απέστειλε πίσω το σχετικό έγγραφο και αυτό που απομένει πλέον είναι η υπογραφή και των μελών της διοίκησης προκειμένου να σταλεί το «letter of intent» ώστε να προχωρήσει στον οικονομικό έλεγχο.
Στα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένονται οι υπογραφές και από τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εγγράφου εμπιστευτικότητας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πιο κρίσιμο στάδιο: ο οικονομικός έλεγχος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, που θα κρίνει την πορεία της επένδυσης και την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
