Σαμοντούροφ: «Μου δίνει μεγάλο κίνητρο ο Σπανούλης-Έχω δει VIDEO από τους αγώνες του 2005»

Ο νεαρός διεθνής, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ στάθηκε στην προσπάθεια όλης της ομάδας και έδωσε το δικό του μήνυμα μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ είχε καθοριστική παρουσία στη νίκη που έστειλε την Εθνική στα ημιτελικά του EuroBasket 2025, με τον 20χρονο φόργουορντ του Παναθηναϊκού να δείχνει πως ανήκει στον κορμό του Βασίλη Σπανούλη και να μιλά για τη σημασία της πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε Σαμοντούροφ:

Δεν υπάρχουν μέρες για ξεκούραση, πρέπει να ερχόμαστε στο γήπεδο καθημερινά για να δουλεύουμε. Έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στα ημιτελικά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω“.

Για το αν είχε γεννηθεί στο Ευρωμπάσκετ του 2005: Είχα γεννηθεί λίγους μήνες πριν πάρουμε το Ευρωμπάσκετ του 2005. Έχω δει βίντεο από εκείνους τους αγώνες“.

Για το αν τον παίρνει ο ύπνος μετά τα ματς: Όχι, είναι η αλήθεια”.

Για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του: Φυσικά το άκουσα και ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό“.

Για τα οικεία πρόσωπα στην ομάδα της Τουρκίας: Σίγουρα είναι ξεχωριστό, αλλά μέσα στο παρκέ παίζουμε για να κερδίσουμε και δεν θα κοιτάξουμε τίποτε άλλο“.

Για το αν του έστειλε κάποιο μήνυμα ο Εργκίν ΑταμάνΌχι, δεν μου έχει στείλει“.

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών του: Με κάνει να νιώθω πολύ ωραία. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Ακόμη κι όταν χάνω κάποιο σουτ μού λένε ‘ξανασούταρε“.

Για τα άστοχα σουτ του την Τρίτη: Πρέπει να δουλέψω παραπάνω και θα μπούνε αυτά τα σου”».

Για το αν ο κόουτς είπε στους παίκτες ‘Excellent’ για τη χθεσινή τους απόδοσηΗ αλήθεια είναι πως χθες δεν είδαμε βίντεο, γιατί γυρίσαμε αργά στο ξενοδοχείο. Θα δούμε σήμερα μάλλον“.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News