«Λύγισε» ο Παπανικολάου: Δάκρυσε με την λήξη του αγώνα και φιλούσε το μετάλλιο (VIDEO)
Ο Κώστας Παπανικολάου ξέσπασε σε συγκίνηση μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Φινλανδία και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Riga Arena με τη λήξη του μικρού τελικού όπου η Εθνική κέρδισε τη Φινλανδία με 92-89 και ο Κώστας Παπανικολάου δάκρυσε ακούγοντας την κόρνα καθώς ως αρχηγός της ομάδας παρέλαβε το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών.
Ο μεγάλος αρχηγός της «Επίσημης Αγαπημένης», που έδωσε την ψυχή του για το ελληνικό μπάσκετ, φόρεσε την ελληνική σημαία στην πλάτη και νιώθει πλέον πιο περήφανος, πιο ικανοποιημένος και πιο γεμάτος από ποτέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής - Το πρόγραμμα της επόμενης
- Δημήτρης Χατσίδης: Στα ασπρόμαυρα από έξι ετών μέσα από ένα... παιδομάζωμα
- Λούκα Γιόβιτς: Τα ρεκόρ που δημιούργησε με το καρέ κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Μαρόκο: Θα κινηθεί νομικά κατά της Σενεγάλης για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
- Υπεράνω Όλων: Νίκη για να μετατρέψουμε το Άμστερνταμ σε Πειραιά
