Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δημοσίευση... μεγαλείου αγκαλιά με τον Σενγκούν - «Ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει»
Ο σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε τέλος στην κόντρα με τον Σενγκούν με μία δημοσίευση στα σόσιαλ μίντια.
Μόνο λίγες ημέρες κράτησε η… κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Αλπερέν Σενγκούν, που ξεκίνησε από τη δήλωση του Τούρκου πως ο Ελληνας «δεν είναι σπουδαίος πασέρ».
Στη συνέχεια έπεσε… λάδι στη φωτιά, λόγω του ότι οι δυο τους δεν έδωσαν τα χέρια κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, ενώ κι ο Σπανούλης χαρακτήρισε τον παίκτη των Ρόκετς «πολύ μικρό για να μιλά για τον Γιάννη».
Ο αστέρας της γαλανόλευκης θέλησε να βάλει τέλος στην κόντρα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζονται σε κάποια μεταξύ τους αναμέτρηση. Από κάτω έγραψε: «Παίζουμε για την αγάπη των χωρών μας. Παίζουμε για την αγάπη του παιχνιδιού. Παίζουμε με σεβασμό. Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει».

TAGS
# Eurobasket 2025
# Eurobasket 2025
# NBA
# Αλπερέν Σενγκούν
# Γιάννης Αντετοκούνμπο
# Εθνική Ελλάδος
# Εθνική Τουρκίας
# Μπάσκετ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
