Ολυμπιακός: Πρωτιά στην Κρήτη και πάει για το Σούπερ Καπ
O Ολυμπιακός επικράτησε τους Ερυθρού Αστέρα με 86-83, κατακτώντας το τουρνουά της Κρήτης και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-83 του Ερυθρού Αστέρα στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου και κατέκτησε το τουρνουά της Κρήτης. Πλέον, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα στρέφει την προσοχή της στα παιχνίδια για το Super Cup και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Εβάν Φουρνιέ με 17 πόντους, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ πρόσθεσε άλλους 16 πόντους. Τάισον Κάρτερ, Τζόρνταν Νουόρα και Χασιέλ Ριβέρο ξεχώρισαν από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αναμέτρηση.
Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έμεινε εκτός αποστολής ο Σακίλ ΜακΚίσικ για λόγους ξεκούρασης, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Καλίφα Κουμάντζε, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 20-24, 44-39, 65-68, 83-86
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- ΠΑΟΚ Europa League: Αυτό είναι το ζευγάρι όπου θα βγει ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Πάμπλο Μαφέο
