ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 65-47: Νέα φιλική νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 65-47 σε φιλική αναμέτρηση, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
Οι «ερυθρόλευκες» με οδηγό την εξαιρετική τους άμυνα επιβλήθηκαν της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 65-47.
Από την αρχή η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς έδειξε ότι θα έχουν τον έλεγχο, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 27-8.
Η συνέχεια ήταν η ίδια με τις «ερυθρόλευκες» να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη αντίσταση και να κλείνουν το ημίχρονο στο 41-18. Στο δεύτερο μισό του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα με τον Ολυμπιακό τελικά να φτάνει στην εύκολη επικράτηση.
Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (6/10) με αντίπαλο το Μοσχάτο στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Tα δεκάλεπτα: 27-8, 41-18, 55-33, 65-47
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παρασκήνιο: Οι «καμικάζι» του Λιόλιου «έσφαξαν» τον Άρη
- Άρης κατά Λιόλιου για το «χειρουργείο»: «Ο ασθενής επέζησε, αλλά δεν θα μείνουμε αδρανείς»
