Ολυμπιακός: Το ΣΕΦ πλημμύρισε - Φθορές στο παρκέ

Το ΣΕΦ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να παλεύει να προστατεύσει το παρκέ.

Το ΣΕΦ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, με το παρκέ να καταστρέφεται σε διάφορα σημεία και το προσωπικό της ομάδας να προσπαθεί να περιορίσει τις ζημιές.

Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία με την κυβέρνηση για το ΣΕΦ είναι δεδομένη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παραμένει ακόμη ενοικιαστής και δεν μπορεί να προβεί σε μόνιμες εργασίες συντήρησης ή στεγανοποίησης. Μετά τη νέα βροχή στην Αττική, οι άνθρωποι της ομάδας επιδίδονται σε προσωρινά «μπαλώματα» για να σώσουν το παρκέ και να διασφαλίσουν ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα.

Η στεγανοποίηση του γηπέδου παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα, ενώ η ομάδα συνεχίζει να διαχειρίζεται την κατάσταση με προσωρινά μέτρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News