ΠΑΟΚ-Ηρακλής 84-82: Απίστευτο ντέρμπι και ασπρόμαυρος θρίαμβος!

Ο Ράιτ-Φόρμαν δε μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση και ο ΠΑΟΚ πήρε μια άξια και σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή!

Τέτοια παιχνίδια ομορφαίνουν το μπάσκετ μας! Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ηρακλή στο «PAOK Sports Arena» και πήρε μια νίκη σε ένα παιχνίδι που ταίριαζε στη φύση του αγώνα: ήταν μια… ντερμπάρα με τα όλα της!

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι, μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα (αφού ξεκίνησαν δυναμικά με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 25-13), αλλά τελικά νίκησαν στα σημεία. Συγκεκριμένα στην τελευταία άμυνα, όπου ο εκπληκτικός Ράιτ-Φόρμαν πήρε τη μπάλα σε μία επίθεση χωρίς ιδιαίτερο πλάνο και δέχθηκε τάπα σε τρίποντο. Εκείνος ήταν ο ηγέτης του Ηρακλή και έφτασε τους 19 πόντους, ενώ απίθανος ήταν και ο Σμιθ με 17 πόντους και 12 ασίστ.

Γενικά ο Γηραιός έδειξε καλό πρόσωπο και άφησε ευχαριστημένο τον Σιγάλα, ο οποίος τόνισε πως θέλει να είναι αυτή η εικόνα της ομάδας του σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ζντοβτς, από την άλλη, δεν ενθουσιάστηκε με την εικόνα των γηπεδούχων.

Για τον ΠΑΟΚ, ξεχώρισε ο Μπράουν Τζούνιορ, που εφτασε τους 23 πόντους!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News