Πανιώνιος: General Manager ο Χριστοδούλου
Ο Φάνης Χριστοδούλου θα είναι και επίσημα ο General Manager του Πανιωνίου.
Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, μιας και σε 5 παιχνίδια μετράει 4 ήττες. Έτσι ο «ιστορικός» βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών ενόψει της συνέχειας, για αυτό έδωσε τα ηνία του General Manager στον Φάνη Χριστοδούλου.
Ο Φάνης ήταν μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας
Η Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:
Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι ο Φάνης Χριστοδούλου αναλαμβάνει επισήμως τον ρόλο του General Manager της ομάδας.
Για ένα σύμβολο όπως ο Φάνης Χριστοδούλου οι θέσεις δεν είναι ό,τι σημαντικότερο από την ίδια του την παρουσία στην ομάδα μας. Όμως, στην επαγγελματική πορεία της ΚΑΕ και κυρίως στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης για την βελτίωση της λειτουργίας και την αποσαφήνιση των ρόλων, κρίθηκε απαραίτητο να έχει ο Φάνης την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
