Παναθηναϊκός: Με Ναν, Χολμς και Χουάντσο κόντρα στην Μακάμπι
Επέστρεψαν ορισμένοι τραυματίες στον Παναθηναϊκό και θα είναι στη διάθεση του Αταμάν για την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (28/10).
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας (27/10) έδωσαν το παρόν οι Κέντρικ Ναν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ρισόν Χολμς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Έτσι θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αυριανή αναμέτρηση (28/10) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Τούρκος προπονητής συνεχίζει να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρογκαβόπουλου, του Λεσόρ και του Σαμοντούροβ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Χελάκης: Ατσάλινος Ολυμπιακός, μαγικός Τζολάκης
- Ολυμπιακός: Ο αριθμός των εισιτηρίων με Άγιαξ και οι προσπάθειες για περισσότερα - Ποια η σημαντική λεπτομέρεια
- Παναθηναϊκός AKTOR Euroleague: Χωρίς Ναν, Μήτογλου και με Μακάμπι
- Super League: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής - Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - Βόλος, Ευαγγέλου στο Asteras AKTOR - ΑΕΚ
- ΠΑΟΚ Europa League: Η ενημέρωση του Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια και η ιδιαίτερη ατάκα για την Μπέτις
