Πρόεδρος Παρτιζάν σε Ομπράντοβιτς: «Σου οφείλω ευγνωμοσύνη»
Ο Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, πρόεδρος της Παρτιζάν, έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος άφησε την τεχνική ηγεσία.
Συγκινητικό ήταν το «αντίο» του Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Παρτιζάν Βελιγραδίου.
Ιδού όσα έγραψε ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας:
«Ζέλικο, σου μιλώ δημόσια όπως ακριβώς σου μίλησα και στην κατ’ ιδίαν συζήτησή μας. Ως πρόεδρος, ως φίλος και ως οπαδός της Παρτιζάν, θα σου οφείλω πάντα ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερες σε αυτόν τον σύλλογο.
Και τώρα, ως άνθρωπος που βάζει την τιμή πάνω απ’ όλα και προχωρά όταν θεωρεί ότι παίρνει τη σωστή απόφαση, η παρακαταθήκη σου στην Παρτιζάνκαι στο άθλημά μας μένει ασύγκριτη και ανεξίτηλη. Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων όσοι αποτελούν την ΚΚ Παρτιζάν, ένα μεγάλο ευχαριστώ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βάργκα: «Έφυγα και δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου στη Φερεντσβάρος»
- ΟΦΗ: Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν μαθαίνει ότι θα πάει στον τελικό κυπέλλου
- Σέρχιο Κόκε: Του έγινε πρόταση να γίνει η ζωή του ταινία στο Netflix
- Κωστούλας Μεταγραφές: Ο Χιούρτζελερ το ξέκοψε στους μνηστήρες
- Ιππασία: Πρωτάθλημα & Διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς!
