ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στα... πιτς ο Λαζάρεβιτς, επιστρέφει ο Λάζιτς
Ο φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα, Στέφαν Λαζάρεβιτς, τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπουντούτσνοστ και θα είναι έτοιμος σε 7-10 μέρες.
Άσχημα είναι τα νέα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς είδε και τον Στέφαν Λαζάρεβιτς να τραυματίζεται στον αγώνα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ και να μπαίνει στη λίστα με τους Μπράνκο Λάζιτς και Όστιν Χόλινς.
Από τη μία ο Λάζιτς μετρά αντίστροφα για την επιστορφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ ο Χόλινς και ο Λαζάρεβιτς θα χρειαστούν λίγο χρόνο παραπάνω.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, μίλησε για τν τραυματισμό του φόργουορντ της ομάδας του και επισήμανε ότι «θα είναι έτοιμος σε 7-10 μέρες».
Ωστόσο, ο Σέρβος φόργουορντ θα κάνει και εξετάσεις για να διαπιστωθεί με ακρίβεια πόσο καιρό θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
