ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - ΑΛΒΕΡΤΗΣ: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή μία ομάδα που είναι προς πώληση»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησαν για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και τόνισαν αμφότεροι ότι μπαίνουν στην χρονιά όλοι ενωμένοι.

Η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έστειλαν μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας. 

Παράλληλα, οι δύο άνδρες επισήμαναν ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει προς πώληση, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να υπογραμμίζει ότι «η ομάδα μέχρι να πωληθεί θα πρέπει να προχωρά». 

Από τη μία ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Από την άλλη, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε: «Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει».

Όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

 Όσα είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News