ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ, επιστρέφει ο Γκάντι
Ο Προμηθέας Πάτρας μετά από τη νικηφόρα πρεμιέρα του στην Basket League, ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ο Προμηθέας Πάτρας μετά από τη νίκη του κόντρα στο Περιστέρι (88-81) στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Basket League, ετοιμάζεται για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ (9/10, 17:00).
Μέχρι στιγμής ο Λουίς Κασιμίρο δεν μπορούσε να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Αμπντούλ Γκάντι, ο οποίος είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της πατρινής ομάδας τις επόμενες μέρες και ο Ισπανός τεχνικός θα τον υπολογίζει κανονικά για τον δεύτερο αγώνα της ομάδας του κόντρα στους Θεσσαλονικείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
