Εurocup: Μετά από δύο χρόνια ξανά ευρωπαϊκός αγώνας μπάσκετ στο Ισραήλ
Με τον αγώνα Χάποελ Ιερουσαλήμ – Αμβούργο για τη 10η αγωνιστική του Eurocup, το ευρωπαϊκό μπάσκετ επέστρεψε το Ισραήλ
Η Χάποελ Ιερουσαλήμ νίκησε 86-76 το Αμβούργο για την 10η αγωνιστική του Eurocup, σε ένα ματς που ουσιαστικά σφράγισε χτες την επιστροφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Ισραήλ μετά από δύο χρόνια.
Στο γήπεδο που πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι δεν ήταν η φυσική έδρα της Χάποελ, η Pais Arena, αλλά το γήπεδο της Χάποελ Χολόν.
Ο προπονητής του Αμβούργου, Μπένκα Μπαρτσέλοφσκι, σχολίασε σχετικά: «Όταν μάθαμε τα νέα, ήταν προφανώς μια πρόκληση λόγω των γεγονότων των τελευταίων ετών, αλλά πρέπει να πω ότι η φιλοξενία ήταν καλή, το ξενοδοχείο και το φαγητό στο Τελ Αβίβ είναι πάντα καλά (σσ. γέλια). Υπήρχε υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος για όλους όσους ήταν εκεί, το να μπορείς να συγκεντρωθείς στο μπάσκετ για δυόμισι ώρες είναι ένα δώρο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Το πεντακάθαρο πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι (VIDEO)
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Από πεντακαθαρό οφσάιντ ξεκίνησε η επίθεση της ΑΕΚ που έφερε το 1-0
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- Παναθηναϊκός: Πότε λήγει το συμβόλαιο του Εργκίν Αταμάν
- Μπενίτεθ: «Σημαντικό να μπορούμε να στηριζόμαστε σε πολλούς παίκτες»
