Εuroleague: Ενίσχυση για Παρτιζάν με Κάμερον Πέιν!
Η ομάδα του Βελγραδίου ανακοίνωσε την απόκτηση του αμερικανού γκαρντ στην προσπάθειά της για επανεκκίνηση
Ο 31χρονος αμερικανός πόιντ γκαρντ Κάμερον Πέιν θα ενισχύσει άμεσα την Παρτιζάν, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Πέιν έφτασε στο Βελιγράδι χθες το βράδυ και θα πάρει μέρος και στη σημερινή προπόνηση με στόχο να αγωνιστεί την Παρασκευή στο ματς των Σέρβων με την Μακάμπι, για τη Euroleague.
Ηταν η 14η επιλογή από το ντραφτ του NBA του 2015 από τους Θάντερ και την περασμένη σεζόν έπαιξε στους Νιου Γιορκ Νικς. Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Φιλαδέλφεια, Μιλγουόκι, Σικάγο, Κλίβελαντ και Οκλαχόμα στο NBA.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
