Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» (2/1. 21:15).

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για το 2026 απέναντι στον Ολυμπιακό στο Telekom Center Athens.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης και για τα προβλήματα με Γκαρντ και Σαμοντούροφ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλή χρονιά σε όλους, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί, σε όλη τη EuroLeague και στους υποστηρικτές. Η ομάδα είναι καλά. Θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι για εμένα μία από τις κορυφαίες ομάδες στη EuroLeague.

Η αλήθεια είναι ότι είπα στους παίκτες μου ότι αυτά τα δύο χρόνια νικήσαμε τη EuroLeague, πήραμε τον τίτλο, πήραμε το πρωτάθλημα, πήραμε το κύπελλο, αλλά δεν κερδίσαμε ποτέ στη EuroLeague τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θα είναι σίγουρα ένας σκληρός αγώνας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Είχαμε μικροτραυματισμούς, την προηγούμενη εβδομάδα πολλοί παίκτες ήταν άρρωστοι, όπως ήμουν κι εγώ για τρεις ημέρες που έμεινα στο σπίτι. Τώρα είναι όλοι υγιείς και έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα.

«Ο Τζέριαν Γκραντ έχει έναν μικροτραυματισμό, οπότε τον προφυλάξαμε σήμερα στην προπόνηση. Νομίζω ότι αύριο πρωί θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι στο παρκέ μαζί μας. Ο Σλούκας είναι καλά. Δεν έπαιξε στο Κάουνας και στο Μαρούσι, αλλά έκανε τις τελευταίες δύο-τρεις προπονήσεις και αύριο θα είναι στο παρκέ. Ο Σαμοντούροβ τραυματίστηκε σε δάχτυλο. Πήγε στο νοσοκομείο για μαγνητική. Ελπίζω ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Είναι έκπληξη για εμάς, επειδή προπονήθηκε, αλλά πονούσε στο μικρό δάχτυλο. Θα δούμε τα αποτελέσματα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News