Ουόριος-Μπακς 120-113: Ο Στεφ Κάρι είχε απάντηση στο double double του Αντετοκούνμπο

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήραν τη νίκη με 120-113 απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήραν τη νίκη με 120-113 απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο.

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα «ελάφια» δεν απέφυγαν την ήττα, υποχωρώντας στο 16-21, την ώρα που οι Ουόριορς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 20-18. Η ομάδα του Στεφ Κάρι έλεγξε τον ρυθμό από το δεύτερο δωδεκάλεπτο και σταδιακά άνοιξε τη διαφορά, την οποία διατήρησε και μετά την τρίτη περίοδο.

Οι Μπακς επιχείρησαν την αντεπίθεσή τους στο φινάλε, με μπροστάρη τον Αντετοκούνμπο, όμως δεν κατάφεραν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Έλληνας σταρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 29:37 συμμετοχής, ενώ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ πρόσθεσε 15 πόντους και 9 ασίστ.

Για τους «πολεμιστές», ο Κάρι ήταν κορυφαίος με 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τους ΝτιΆντονι Μέλτον και Τζίμι Μπάτλερ να ακολουθούν με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News