Γουόκαπ: «Πριν από ένα μήνα είχαμε μία σοβαρή συνάντηση και τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα»
Τι αποκάλυψε ο Αμερικανός
Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τη νίκη επί της Παρτίζαν, ενώ αποκάλυψε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση πριν από έναν μήνα και συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας. Όπως τόνισε, τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης φαίνονται πλέον στους αγώνες.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Πριν από περίπου ένα μήνα, κάναμε μια σοβαρή συνάντηση στην ομάδα και είπαμε, παιδιά, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι από αυτό, πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερες συνήθειες.
Και από τότε, το κάνουμε αυτό, και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές από το παιχνίδι μας. Οπότε πρέπει απλά να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, και θα μας αρέσει το πού θα καταλήξουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Έκλεισαν τα μάτια» σε πέναλτι στον Γιάρεμτσουκ
- Χρήστος Κόντης: «Βγάλαμε τον εγωισμό μας, παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο»
- Νίκολιτς: «Είναι δική μου ευθύνη»
- Μάνταλος: «Είναι ένας αποκλεισμός που μας πονάει πολύ, πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που ήμασταν πριν από τη διακοπή»
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί
