Παναθηναϊκός: Χωρίς Φαρίντ και Γιούρτσεβεν κόντρα στον Κολοσσό – Οι επιλογές του Αταμάν
Με διαφοροποιήσεις στη λίστα των ξένων κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στη 19η αγωνιστική, καθώς ο Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός δύο ψηλούς για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, με τον Εργκίν Αταμάν να προχωρά σε συγκεκριμένες επιλογές αναφορικά με τη σύνθεση των ξένων.
Εκτός εξάδας έμειναν οι Κένεθ Φαρίντ και Όμερ Γιούρτσεβεν, με το «τριφύλλι» να πορεύεται χωρίς τους δύο σέντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Stoiximan Greek Basketball League.
Αντίθετα, διαθέσιμοι για το ματς είναι οι Κέντρικ Ναν, Τζέντι Όσμαν, Τζέριαν Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ρίσον Χολμς και Τι Τζέι Σορτς, οι οποίοι συνθέτουν την εξάδα των ξένων για τη συγκεκριμένη υποχρέωση.
Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει φυσικά και ο Ματίας Λεσόρ, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Ροδίτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παπανικολάου: Μπήκε στο «κλαμπ των 1000» και έγραψε ιστορία με τα ερυθρόλευκα
- Ρογκαβόπουλος: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού AKTOR δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου»
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Κεντζιόρα: «Δεν συναντάς συχνά αυτό που κάνει ο Λουτσέσκου»
- Ολυμπιακός: Και οι μεγάλοι έρωτες έχουν… red flags
