Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ απάντησε για το ξέσπασμα του Μπαρτζώκα
Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τη Ζαλγκίρις.
Η τελευταία κατοχή στην κανονική διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις και ο εκνευρισμός του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επιλογή του Εβάν Φουρνιέ να μη πασάρει με αποτέλεσμα να χαθεί η επίθεση και οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη μία από τις δύο παρατάσεις, σήκωσε κουβέντα, αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ φρόντισε να βάλει τέλος.
Ο Φουρνιέ, ο οποίος πολλές φορές έχει δείξει την εκτίμησή του για τον προπονητή του Ολυμπιακού, φορώντας ακόμα και μπλουζάκι με το πρόσωπό του, δικαιολόγησε την ένταση και εξέφρασε ακόμα μία φορά την αγάπη προς τον κόουτς.

EUROLEAGUE 2025-2026 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ.(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο NOVASPORTS PRIME μετά τον αγώνα, είπε: «Ο κόουτς πίστευε πως είχα χώρο να πασάρω δεξιά. Δεν έχω δει τη φάση ακόμα, όμως από τη δική μου οπτική ήταν δύσκολο. Δεν ήμουν και σίγουρος πόσος χρόνος απομένει. Είχαμε αυτήν τη στιγμή με τον κόουτς, αλλά ήταν ένα παιχνίδι με υψηλά συναισθήματα. Ο κόουτς είναι πολύ ανταγωνιστικός, όπως και εγώ. Συμβαίνουν αυτά όταν έχεις ανταγωνιστικό κόσμο στην ομάδα. Αγαπώ τον κόουτς. Το έχω ξεπεράσει ήδη. Η πίεση καμία φορά εκρήγνυται. Έχουμε θερμό αίμα και τα συναισθήματα είναι δυνατά. Αγαπώ τον κόουτς, δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς: «Θα τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα τώρα για να συνεχίσουμε στ' αστέρια»
- Ολυμπιακός: «Ζαλίζουν» τα έσοδα από την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ
- Γκραντ: «Αδερφός μου για μία ζωή» - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού λατρεύει ο Αμερικανός
- Ράφα Μπενίτεθ: Τι απάντησε για τη βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού - Τι ανέφερε για τους τραυματισμούς
- Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός 99-94: «Έβγαλε» τα μάτια του σε ματς-θρίλερ
