ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ: «Πράσινο φως» για να προπονείται με τους Μπρούκλιν Νετς

Ο ανεμβολίαστος Καϊρί Ίρβινγκ πήρε το «οκ» από το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων των Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο παραμένει δίχως δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Ο Καϊρί Ιρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς ενημερώθηκε επισήμως από το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης ότι έχει πλέον την δυνατότητα να προπονείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας, παρότι δεν έχει εμβολιασθεί για την Covid-19.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, έδωσαν το «πράσινο φως» στον Ίρβινγκ για να προπονείται, καθώς το προπονητικό κέντρο με την ονομασία «HSS», από νομική σκοπιά θεωρείται ιδιωτικό κτίριο και όχι κλειστό γυμναστήριο. Ως ως εκ τούτου, ο σούπερ σταρ των Νετς θα μπορεί να έχει πρόσβαση σ’ αυτό. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με το «Barclays Center», την έδρα των Νετς.

Υπενθυμίζεται πως όσο ο παίκτης δεν παρουσιάζει απόδειξη τουλάχιστον μιας δόσης εμβολίου, σύμφωνα με το διάταγμα που εκδόθηκε από την πόλη της Νέας Υόρκης στα τέλη Αυγούστου, δεν θα μπορεί ν΄ αγωνισθεί στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του, 41 στο σύνολο για την κανονική περίοδο του NBA.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News