Αταμάν: Δεν έδωσε σαφή απάντηση για Γκραντ
Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε δηλώσεις πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Βουλγαρία.
Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Σόφια εν όψει του αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Μεταξύ άλλων, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κατάσταση του Τζέριαν Γκραντ και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το παιχνίδι.
Aρχικά είπε: «Δεν θα έχουμε εύκολα ματς. Κερδίσαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια, χάσαμε κάποια άλλα. Τώρα έχουμε τρία εκτός έδρας. Η Χάποελ έχει πολύ καλό ρόστερ και έμπειρους παίκτες. Είμαστε έτοιμοι και είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στο δρόμο των νικών.
Η Χάποελ σκοράρει πολύ, το είδαμε και με την Μπασκόνια που έβαλαν 109 πόντους. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, να προστατέψουμε το πικ εν ρολ, έχουν τον Μότλεϊ και τον Οτούρου στη ρακέτα που είναι πολύ έμπειροι. Η άμυνα είναι το κλειδί».
Ερωτηθείς αν θα αγωνιστεί ο Γκραντ, απάντησε: «Όχι, ακολούθησε την ομάδα για να είναι μαζί μας. Έχει ένα κάταγμα, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για τη διπλή εβδομάδα που έρχεται. Ο Χουάντσο και ο Χέις-Ντέιβις είναι καλά».
Τέλος, σχετικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Οι φίλαθλοί μας πάντα μας στηρίζουν και παντού. Στο τέλος οι παίκτες είναι αυτοί που θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα είναι μαζί μας στη Σόφια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Οι εφιαλτικές επισκέψεις στην Τούμπα - Τι έχει κάνει φέτος στην έδρα του ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Το δηλητήριο της κόμπρας
- Μουντιάλ: Ξανά εκτός η Ιταλία! Στα τελικά οι Βοσνία, Σουηδία, Τσεχία και Τουρκία
- Καιρός: Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία Erminio – Οι περιοχές που αναμένονται έντονα φαινόμενα
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και τα ΠΑΟΚ - Μούρθια, ΑΕΚ - Μπανταλόνα
