Ολυμπιακός: Και οι Ιταλοί γράφουν για το «πολυβόλο» της Παρί, Τζάρεντ Ρόντεν!
Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού για τον εντυπωσιακό σουτέρ της Παρί…
Μέχρι στιγμής, τα ψώνια από Παρίσι πηγαίνουν καλά για τον Ολυμπιακό, που μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από τα όσα του δίνει ο Τάισον Γουόρντ, ο οποίος έχει ταιριάξει… γάντι στην ομάδα.
Μετά τους Λιθουανούς, ιταλικό ρεπορτάζ, του Αντρέα Καλτσόνι συγκεκριμένα, κάνει λόγο για ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, που έχει φτάσει σε επίπεδο πρόταση, για ακόμα έναν… αφάνα της γαλλικής ομάδας. Τον Τζάρεντ Ρόντεν, ο οποίος εντάχθηκε στην πρώην ομάδα των Γουόρντ και Σορτς το περασμένο καλοκαίρι και σίγουρα ξεχωρίζει.
Ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ (1.96) είναι ένας από τους κορυφαίους σουτέρ της EuroLeague, με ποσοστό 43% στα τρίποντα (1.9 / 4.5), ενώ κατά τ’ άλλα μετρά 11.5 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 21.1 λεπτά ανά παιχνίδι.
Η παρουσία του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πιο αποφασισμένος, αν το ρεπορτάζ ευσταθεί.
Πριν την Παρί, η καριέρα του Ρόντεν ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έπαιξε κυρίως στη G-League, ενώ πήρε και… 45 ευκαιρίες στο NBA με τους Πίστονς, τους Χόρνετς και τους Ράπτορς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Παναθηναϊκός: Τα συλλυπητήρια των «πρασίνων» στον Εμπάι Εντζάι για την απώλεια του πατέρα του
- Καρέτσας: Ανακούφιση για τον τραυματισμό του - Τα παιχνίδια που θα χάσει με την Ντόρτμουντ
