Ολυμπιακός: Τι θέλει για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague
Στο χέρι του ο πρώτος μεγάλος στόχος – Το σενάριο για το πλεονέκτημα και την πρωτιά στην regular season.
Δύο νίκες σε τρεις αγώνες θέλει ο Ολυμπιακός για να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ κυνηγά και την πρώτη θέση στη regular season.
O Oλυμπιακός επικράτησε εκτός της Βιλερμπάν και έφτασε στην κορυφή στη βαθμολογία της EuroLeague, πιάνοντας στο 23-12 τη Φενέρμπαχτσε κι έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.
Η Ρεάλ παρέμεινε τρίτη, αλλά έμεινε στις 22 νίκες, αφού έχασε από τη Μπασκόνια.
Το εύκολο σενάριο
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να τερματίσει στην κορυφή, πρέπει να κάνει τις ίδιες νίκες με τη Φενέρμπαχτσε ή έστω μία περισσότερη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι 100% πρώτη αν κάνει το 3/3 απέναντι σε Ισπανούς, Ισραηλινούς και Ιταλούς.
Επί της ουσίας, δηλαδή, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο νίκες στους αγώνες με Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), Χάποελ Τελ Αβίβ (εκτός) και Αρμάνι Μιλάνο (εντός) για να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας, χωρίς να κοιτάζει τα άλλα αποτελέσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κουντούρης: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό»
- Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος έδειξε ξεκάθαρα το σημείο - κλειδί του ντέρμπι
- Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στήριξαν το έργο της Μητρόπολης Πειραιά για το Πάσχα
- Ολυμπιακός: Και οι Ιταλοί γράφουν για το «πολυβόλο» της Παρί, Τζάρεντ Ρόντεν!
- Παναθηναϊκός: Εκτακτη... επιστράτευση Γκριγκόνις στη GBL
