ΤΖΑΜΑΛ ΣΟΥΛΕΡ: «Είχα κατάθλιψη και έπινα την περσινή σεζόν»

Ο 35χρονος Αμερικανός μέσω ενός στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τη δύσκολη κατάσταση που πέρασε τη φετινή σεζόν.

Ο Τζαμάλ Σούλερ ανέβασε ένα στόρι στο Instagram μέσω του οποίου έκανε γνωστή την δύσκολη περίοδο την οποία πέρασε την περσινή χρονιά, όπου αγωνιζόταν στον Άρη από το καλοκαίρι μέχρι και τον Φλεβάρη του 2021.

Ο 35χρονος Αμερικανός μίλησε για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε, η οποία τον οδήγησε να πίνει και τρώει παραπάνω (έφτασε 97 κιλά!!), δημιουργώντας πρόβλημα στην απόδοσή του. Τέλος, έδωσε μία συμβουλή στους συμπατριώτες του που αγωνίζονται εκτός ΗΠΑ προτρέποντάς τους να φροντίζουν την ψυχική τους υγεία.

«Την περσινή σεζόν έπαιζα κοντά στα 97 κιλά. Από τη βαρεμάρα έτρωγα, είχα κατάθλιψη, έπινα και πραγματικά δεν με ένοιαζε τίποτα, καθώς τα πράγματα ήταν άσχημα τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ! Σε όλους τους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό (σ.σ. εκτός ΗΠΑ), θέλω να τους πω να φροντίσουν ότι θα κρατήσουν καλά την ψυχική τους υγεία, καθώς αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει την κατάσταση», ανέφερε ο Αμερικανός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News