ΝΒΑ: Πως ο Γουεμπανιάμα πανηγύρισε πρώτη φορά πρόκριση στα πλέι οφ
Πρώτη φορά πέρασε σειρά πλέι οφ ο τρομερός Γάλλος σέντερ, πρώτη φορά οι Σπερς μετά τη σεζόν 2016-17.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα και οι Σπερς, κόντεψαν να χάσουν μία διαφορά 28 πόντων, αλλά τελικά νίκησαν 114-95 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έκλεισαν τη σειρά με 4-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά των πλέι οφ της Δύσης, για πρώτη φορά στην καριέρα του Γουεμπανιάμα.
Είναι η πρώτη φορά από την σεζόν 2016-17 που οι Σπερς καταφέρνουν να προκριθούν από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, καθώς βίωσαν έξι συνεχόμενες σεζόν χωρίς καν να μπουν στα πλέι οφ πριν δώσουν τέλος τα ξημερώματα με τους 17 πόντους, τα 14 ριμπάουντ και τις 6 τάπες του Γουεμπανιάμα.
Οι Σπερς θα αντιμετωπίσουν τώρα είτε τους Ντένβερ Νάγκετς, είτε τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που προηγούνται 3-2.
Στη Νέα Υόρκη στον κομβικό 5ο αγώνα, μπροστά σε μια σειρά από διασημότητες και πρώην θρύλους των Νικς, οι γηπεδούχοι νίκησαν 126-97 τους Χοκς καθώς οι Μπράνσον και Καρλ-Άντονι Τάουνς βρήκαν τον ρυθμό τους. Ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 39 πόντους και 8 ασίστ με 15/23 σουτ, ενώ ο ΚΑΤ τελείωσε με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Στο τρίτο παιχνίδι, οι Σέλτικς έδωσαν ζωή στους Σίξερς. Ή καλύτερα μάλλον, ο Τζοέλ Εμπίντ με 33 πόντους κράτησε ζωντανή τη Φιλαντέλφια με 113-97 στο Game 5.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- NBA: O Χεζόνια το κάνει (;) όπως ο «Τσάτσο»
- FIFA – UEFA: «Ξεπουλάει» η FIFA, εξοργίζεται η UEFA και στη μέση το ποδόσφαιρο – Το δημοσίευμα των «Times» έβαλε φωτιές!
- Ρόδρι: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση - Ξεκίνησε η αποκατάστασή του
- Κουκουρέγια: Τήρησε τον λόγο του και «χτύπησε» το τατουάζ με το πρόσωπο του Ντε Λα Φουέντε
- ΠΑΟΚ: Βγαίνει στην αγορά για αντι - Τάχα Άλι
