ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ 96-80: Έτοιμη για «διαβολοβδομάδα» μετά την παρθενική νίκη στην BBL
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μπραουνσβάιγκ με 96-80 και πήρε την παρθενική της νίκη στην Γερμανική BBL, με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας.
Την παρθενική της νίκη στη BBL πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου, αφού επικράτησε με 96-80 της Μπραουνσβάιγκ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Οι Βαυαροί, είχαν ηττηθεί από την Ουλμ την πρώτη αγωνιστική, αλλά με την επιστροφή του Τζέντοβιτς, «καθάρισαν» από νωρίς, μετά το αρχικό 14-4 και δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω.
Η διαφορά έφτασε τους 15 πόντους στο ημίχρονο, με τον Ντεσόν Τόμας να είναι ο κορυφαίος της παίκτης, σκοράροντας 18 πόντους (7/10 2π, 1/2 3π), 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Οι γηπεδούχοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αφού πέραν του Τόμας, ο Γιαραμάζ σκόραρε 16, ο Γουόλντεν 14, ο Χίλιαρντ 12, ο Ντζέντοβιτς 11 και ο Σίλινγκ άλλους 10.
Για τους ηττημένους ο Μπένεντικτ Τούρουντιτς σκόραρε 17 (με 7 ριμπάουντ), με τον Αμέιζ να προσθέτει άλλους τόσους, αλλά αυτοί οι δύο να μην είναι αρκετοί.
Τα δεκάλεπτα: 30-17, 57-42, 78-62, 96-80
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
