Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Βαλένθια για το Game 5 - «Εγώ για το κατσικάκι ήρθα...»
Τι ανέφερε σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση στο instagram ανέφερε ότι ταξίδεψε στη Βαλένθια ενόψει του πέμπτου και κρισιμότατου αγώνα του Παναθηναϊκού με την ισπανική ομάδα την Τετάρτη (13/05/26, 22:00), που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα νιώθουν την στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τελευταίο ματς των πλέι οφ της Euroleague, παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι στη Roig Arena.
Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική από την ποινή που του επιβλήθηκε μετά το Game 2 με τη Βαλένθια και σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού θα έχει δικαίωμα παρουσίας στο Final Four της Αθήνας.
«Ήλιο και στη Βαλένθια, άντε να δούμε», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Ανεβάζουμε ότι είμαστε στη Βαλένθια, μόνο η αστυνομία δεν έχει έρθει. Εγώ για το κατσικάκι ήρθα. Έχετε ωραίο κατσικάκι…», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
