ΕΝΕΣ ΚΑΝΤΕΡ: Ανέβασε φωτογραφία στην οποία κάνει... κεφαλοκλείδωμα στον Ερντογάν!

Ο Ενές Καντέρ εξέφρασε για άλλη μία φορά την απέχθειά του για το πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται να κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στον πρόεδρο της Τουρκίας.

Η σχέση τους είναι ευρέως γνωστό πως βρίσκεται στα άκρα. Πιο… άκρα δεν πάει, δηλαδή.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Ενές Καντέρ ασκεί σε συστηματική βάση δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την πολιτική που ακολουθεί. Σε κάθε φάσμα της. Δεν έχει διστάσει, μάλιστα, να τον χαρακτηρίσει και ως «παρανοϊκό δικτάτορα» στο -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν.

Βεβαίως, το τίμημα που πληρώνει, ως εχθρικά διακείμενος στον Τούρκο πρόεδρο, είναι να μην μπορεί να επισκεφθεί την ίδια του τη χώρα, όντας… ανεπιθύμητος.

Ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, όμως, δεν πτοείται. Συνεχίζει… Συνεχίζει από τις ΗΠΑ τον καθημερινό του αγώνα εναντίον των αυταρχικών πολιτικών του Ερντογάν, εκφράζοντας αυτά που χιλιάδες άνθρωποι στην πατρίδα του δεν λένε – αλλά πιστεύουν, φοβούμενοι πως, αν τα πουν, θα καταλήξουν σε κάποιο κελί φυλακής.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, ο Καντέρ «χτύπησε» μέσω social media εναντίον του… ορκισμένου του εχθρού. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία επεξεργασμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κάνει «κεφαλοκλείδωμα» στον Ερντογάν, με το… βαθύτερο νόημα να μην επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.

«Μια νέα ημέρα, μια νέα ευκαιρία» γράφει χαρακτηριστικά στο συνοδευτικό του μήνυμα.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News