Αντετοκούνμπο: Ένας από τους πιο καλοπληρωμένος αθλητές για το 2026 σύμφωνα με το Forbes

Μια θέση έξω από τη δεκάδα των πιο καλοπληρωμένων αθλητών για το 2026 βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας των πιο καλοπληρωμένων αθλητών για το 2026 και σύμφωνα με το Forbes θα εισπράξει 99.2 εκατ. δολάρια μέχρι το τέλος του έτους.

Από τα συνολικά 99.2 εκατομμύρια δολάρια, τα 54.2 είναι από το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ τα υπόλοιπα 45 εκατ. από τις συμφωνίες του με τις εταιρίες Breitling, Castrol, Google, GoPuff, Johnsonville Sausage Company, Kalshi, Koh’s, Nike, Kimberly-Clark.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 300 εκατομμύρια δολάρια (235 από το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ και 65 από χορηγικές συμφωνίες). Τον ακολουθούν οι Κανέλο Άλβαρεζ (170 εκατομμύρια), Λιονέλ Μέσι (140 εκατομμύρια), ΛεΜπρόν Τζέιμς (137 εκατομμύρια), Σόι Οχτάνι (127.6 εκατομμύρια), Στέφ Κάρι (124.7 εκατομμύρια), Τζον Ραμ (107 εκατομμύρια), Καρίμ Μπενζεμά (104 εκατομμύρια), Κέβιν Ντουράντ (103.8 εκατομμύρια), Λούις Χάμιλτον (100 εκατομμύρια).

Ο Αντετοκούνμπο είναι ο τέταρτος πιο καλοπληρωμένος μπασκετμπολίστας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πίσω του έχει αθλητές όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Μαξ Φερστάπεν, ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο Βινίσιους, ο Λάντο Νόρις κι ο Μο Σαλάχ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News