Αταμάν: Τι είπε για τους τραυματίες και πως σχολίασε τη φάση με τον Ρογκαβόπουλο - «Ο Ολυμπιακός είδε τον παίκτη κάτω και έπαιξε»
Το update από τον προπονητή του Παναθηναϊκού
Στις δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν στους δημοσιογράφους, το απόγευμα της Τρίτης, αναφέρθηκε και στους τραυματίες και την κατάστασή τους.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους Ρογκαβόπουλο, Οσμαν και Σλούκα, ενώ για τον πρώτο στάθηκε στη φάση του τραυματισμού του στο Game 3 και τη στάση των διαιτητών και του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, ο Αταμάν είπε:
«Ο Ρογκαβόπουλος δεν θα παίξει. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό. Οι διαιτητές έπρεπε να διακόψουν το παιχνίδι, είδαν ότι ο παίκτης είχε σοβαρό τραυματισμό. Και ο Ολυμπιακός είδε τον παίκτη κάτω και έπαιξε.
Οσον αφορά στον Οσμάν θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος, θα μιλήσω με τον γιατρό. Ξέρω ότι θέλει να παίξει και ελπίζω ότι θα είναι στο κορτ. Ο Σλούκας έπαιξε με μεγάλο πρόβλημα στο γόνατο και δεν είμαι σίγουρος αν αύριο (Τετάρτη) θα είναι έτοιμος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ και μεταγραφές: Εχει κάνει τέσσερις και κινείται για άλλες πέντε
- Εθνική Ελλάδας: Ανατριχίλα στην απονομή - Χρυσά μετάλλια και Εθνικός Ύμνος στο Σίδνεϊ (vids)
- Εθνική Πόλο Ανδρών: Οι... «Ghostbusters» του Θοδωρή Βλάχου ετοιμάζονται να ξορκίσουν όλα τα φαντάσματα!
- Αλλάζει το φαρμακείο στα αυτοκίνητα: Τα 16 είδη που πρέπει να έχει κάθε οδηγός
- ΠΑΟΚ: Πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Αλί
