Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιθανή η έλευση και του Λεμπρόν Τζέιμς στους Μαϊάμι Χιτ
Έγκυρη εφημερίδα του Μαϊάμι αναφέρει πως θα μπορούσε να γυρίσει στους Χιτ ο Λεμπρόν Τζέιμς και να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από 13 χρόνια αποχώρησε από τους Μιλγουόκι Μπακς και πήγε με trade στους Μαϊάμι Χιτ. Η έγκυρη τοπική εφημερίδα Miami Herald, αναφέρει και την πιθανότητα να γίνει συμπαίκτης με τον Λεμπρόν Τζέιμς.
«Οι Χιτ θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να προσελκύσουν τον επικείμενο free agent Λεμπρόν Τζέιμς. Η επιστροφή του θα είναι δύσκολη, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».
Ο «βασιλιάς» είδε το συμβόλαιό του, ύψους 52 εκατ. δολαρίων για φέτος, με τους Λέικερς να εκπνέει. Στα 41 του δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για το αν θα αποσυρθεί ή θα πάει σε μια ομάδα για να διεκδικήσει το πέμπτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Στους Χιτ ήταν από το 2010 έως το 2014 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι (νέοι) αστέρες, ο Αστέρας και ο πρώην του
- Εθνική Ελλάδος: Αποστολή με νέα πρόσωπα και μια μεγάλη επιστροφή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
- Εθνική Ελπίδων: Δεν είναι απλά ομάδα, είναι dream team - Οι κλήσεις για τα ματς με την Ισλανδία για την πρόκριση στο Euro 2027
- Αλεξάνδρειο Μέλαθρο: Παραχωρείται στον Άρη για 49 χρόνια - Ποιες οι υποχρεώσεις του
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Μυθική πρόταση στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
