Αρης: Με το στυλό στο χέρι για Λαρεντζάκη, Κώστα και Θανάση!
Οι άνθρωποι του Αρη περιμένουν πρώτα τις εξελίξεις από τον Ολυμπιακό για να υπογράψουν τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά και τα νέα δεδομένα για τον Θανάση, ώστε να προστεθεί κι αυτός στο ρόστερ!
Ο σχεδιασμός του μπασκετικού Αρη, πετάει, δεν τρέχει, καθώς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούνται όλα τα θέλω του Βασίλη Σπανούλη.
Το πλάνο έχει καταρτιστεί και ακολουθείται βήμα βήμα και τώρα έφτασε η στιγμή που αναμένονται οι σημαντικές προσθήκες από την ελληνική αγορά.
Ο Αρης περιμένει κρατώντας το στυλό το χέρι για να ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αν μείνει ελεύθερος, θεωρούν με σιγουριά ότι θα υπογραψει συμβόλαιο στο Παλέ για να παίξει υπό τις οδηγίες του Kill Bill.
Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο. όπου ρυθμιστής είναι ο Ολυμπιακός. Προφανώς και στον Αρη στηρίζουν πολλά στην παρουσία του Κώστα στην φροντ λάιν και είναι σε στάση αναμονής. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία στη Θεσσαλονίκη πως και οι δύο υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος για τον Αρη.
Οσο για την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, έχει να κάνει με τη δική του απόφαση αν θα αφήσει το ΝΒΑ, έπειτα από το blockbuster trade του Γιάννη που τον έστειλε στους Μαϊάμι Χιτ. Αν το αποφασίσει, δεν θα χρειαστεί χρόνος για να υπογράψει και να ενισχύσει κι άλλο τους ψηλούς του Αρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκινά τον καθαρισμό των μαρμάρων του Παναθηναϊκού Σταδίου με την έμπρακτη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Γι' αυτό αλλάξαμε ταχύτητα φέτος - Δεν θεωρώ ότι η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη»
- Αρης Μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Ζερεμί Πετρίς της Γουότφορντ
- Παναθηναϊκός: Η απουσία που είναι σαν «δώρο» και ο παίκτης που καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά
- Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-3: Τρομερό γκολ από τον Καρέτσα - Έλαμψε κι ο Τζόλης με ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (VIDEO)
