Euroleague: Είναι επίσημο, εκτός η Μονακό, ποια ομάδα πήρε τη θέση της - Μεγάλη αλλαγή από τη σεζόν 2027-28!

Euroleague: Είναι επίσημο, εκτός η Μονακό, ποια ομάδα πήρε τη θέση της - Μεγάλη αλλαγή από τη σεζόν 2027-28!

Η Euroleague πήρε την αναμενόμενη απόφαση για το τέλος της Μονακό από την διοργάνωση, ενώ έγινε γνωστή και η ομάδα που θα την αντικαταστήσει

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η συνεδρίαση των μετόχων της Euroleague. Η πρώτη είχε να κάνει με τη Μονακό, η οποία και επίσημα δεν θα μετέχει πλέον στη διοργάνωση. Τη θέση της πήρε η Μπεσίκτας, η οποία επιστρέφει μετά από 14 χρόνια.

Μια άλλη σημαντική αφορά τη θετική εισήγηση για αύξηση του αριθμού των ομάδων από 20 σε 24. Κάτι που θα ισχύσει τη σεζόν 2027-28. Αυτό θα επιφέρει και αλλαγή στο format της διοργάνωσης, με τον διαχωρισμό των ομάδων σε περιφέρειες. Σε αυτό το σενάριο πιθανότατα οι ομάδες από την ίδια περιφέρεια θα παίζουν από δύο φορές μεταξύ τους και θα αντιμετωπίζουν μία φορά τις ομάδες από την «αντίπαλη» περιφέρεια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News