Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μήνυμα που έστειλε
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ζήσει ξανά τις μάχες με τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα που εκτιμά.
O Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ένας εκ των εισηγητών στο Eurolegue Head Coaches Congress 2026, στην Αθήνα και στο T-Center. O τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα ξαναζήσει με την επιστροφή του στον πάγκο του Τριφυλλιού.
Ο Σέρβος πολύπειρος προπονητής φρόντισε να περάσει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις μάχες με τον «αιώνιο» αντίπαλο, προτάσσοντας τον σεβασμό.
Συγκεκριμένα, ο Ζοτς είπε:
«Καταλαβαίνω αυτή την ατμόσφαιρα. Από τη μεριά μου, θα προσπαθήσω να εστιάσω στο μπάσκετ. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα που πρέπει να περάσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα μου. Είναι παιχνίδια που πρέπει να τα ζούμε και να τα χαιρόμαστε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Τζολάκης: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί στο ντεμπούτο του στην Premier League
- Μπατίστ: Οι αποκαλύψεις του τηλεφωνήματος από τον Ομπράντοβιτς
- Super League: Η βαθμολογία μετά τα πρώτα τρία ματς της πρεμιέρας
- Χριστοφιλέας: «Η Καλαμάτα ήρθε για να μείνει - Έχουμε να δείξουμε πολλά»
- Ολυμπιακός: «Επίθεση» αγάπης στον Μεντιλίμπαρ
