ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Να είμαστε έτοιμοι για ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι»

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Τσμόκι στο Μινσκ (13/10, 19:00) και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην πολύ καλή ετοιμασία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φύγει με το «διπλό» από την Ρωσία.

Το Περιστέρι θα κάνει την πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του FIBA Europe Cup κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην δοκιμασία που έχει μπροστά της η ομάδα του. 

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Περιστερίου δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον κόσμο μας που βρέθηκε στο Ιβανώφειο. Με μία λέξη, ήταν συγκλονιστικός και έχει μεγάλη συμμετοχή στη νίκη μας και τους ευχαριστούμε πολύ».

Για το παιχνίδι με την Τσμόκι στο Μινσκ: «Πρέπει μέσα σε λίγα 24ωρα να καταφέρουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση, όπου η προετοιμασία όσον αφορά την τακτική θα γίνει μόνο μέσω βίντεο, γιατί δεν θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση».

Για το πολύωρο ταξίδι: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που δεν θα μας αφήσει να προπονηθούμε. Συνεπώς, μέσω του βίντεο θα πρέπει να προετοιμάσουμε την τακτική μας, ώστε να μπορέσουμε να την αφομοιώσουμε και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Τσμόκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, έχει φιλοδοξίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News