Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Στο γραφείο μου σήμερα οι άλλοι δύο νέοι»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως σήμερα (07/07), πέραν των Μπάντιο, Μπόνγκα, θα υποδεχθεί στο γραφείο του δύο ακόμα παίκτες
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σήμερα (07/07) καθώς αναφέρεται σε μεταγραφές του Παναθηναϊκού AKTOR. Μάλιστα σε νέο του μήνυμα, αναφέρθηκε στους Μπάντιο, Μπόνγκα και δύο ακόμα παίκτες.
«Σήμερα, τί μου είπες; Ξανά πες το. Ο Μπάντιο πάει για ιατρικές εξετάσεις, ο Μπόνγκα πάει και αυτός για τέτοιες. Ο…. δεν τον λέω ωραία και ο… τον περιμένω να έρθει σε λίγο στο γραφείο μου. Οκ, άντε γεια», είπε σχετικά.
TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Αϊζάια Μπόνγκα
# Δημήτρης Γιαννακόπουλος
# Μεταγραφές
# Μπάσκετ
# Μπράνκου Μπάντιο
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαϊάμι Χιτ: Ενα σκουριασμένο ρομπότ στην υπηρεσία του Γιάννη
- ΟΦΗ: Made in Greece ξανά η ενδεκάδα - Μόλις δύο οι ξένοι!
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Μεσογειακοί Αγώνες: Νέα ημέρα θριάμβου για την ελληνική κολύμβηση - Δύο Χρυσά, τρία Ασημένια και ένα Χάλκινο μετάλλιο στο Τάραντο!
- Μπατίστα: «Να κάνουμε την Καλαμάτα και τον κόσμο της περήφανους»
