Αρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβιτς
Μετά τον Νένο Ντιμιτρίεβιτς ο Αρης είναι πολύ κοντά σε έναν ακόμα παίκτη της Μπάγερν, τον 35χρονο Σέρβο Στέφαν Γιόβιτς
Ο Αρης έψαχνε έναν ακόμα γκαρντ για να «κλειδώσει» τις θέσεις στον άσο και φαίνεται ότι τον βρίσκει στο πρόσωπο του πολύπειρου Στέφαν Γιόβιτς, που έχει τεράστια εμπειρία από την Ευρωλίγκα.
Ο 35χρονος Σέρβος με ύψος 1.98μ, ήταν συμπαίκτης στη γερμανική ομάδα με τον Νένο Ντιμιτρίεβιτς που θα αποτελέσει και τον βασικό άσο του Αρη και είναι σε επαφές με τους «κίτρινους» για να δώσει βάθος, εμπειρία και ποιότητα.
Με τη φανέλα της Μπάγερν, ερχόμενος από τον πάγκο, είχε 5,3 πόντους, 4,3 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 18,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Εχει παίξει ακόμα στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης με τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπάγερν, την Κίμκι, τη Βαλένθια αλλά και τον Παναθηναϊκό.
Σε εννιά σεζόν συνολικά στη EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 6.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με Εντιαγέ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
