Ντόντσιτς: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα» - Το μήνυμα για τη νέα εποχή των Λέικερς

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τη σεζόν 2026/27 ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς διαθέτουν όλα τα στοιχεία για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αφήνοντας πίσω τους την απογοήτευση της προηγούμενης χρονιάς.

Οι Λέικερς ετοιμάζονται για μια απαιτητική αγωνιστική περίοδο, έχοντας πλέον ως βασικό σημείο αναφοράς τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος καλείται να ηγηθεί της ομάδας μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για όσα μπορούν να πετύχουν οι «λιμνάνθρωποι» τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος δεν έκρυψε ότι η περσινή πορεία άφησε πικρία, καθώς οι Λέικερς δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα, τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν με ανυπομονησία το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, πιστεύοντας στις δυνατότητες του συνόλου.

Οι δηλώσεις του Ντόντσιτς

«Πιστεύω ότι έχουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Προφανώς, η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε όπως θα θέλαμε, γι’ αυτό και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News