Allwyn Hellas και Euroleague Basketball: Η νέα μεγάλη συνεργασία του ευρωπαϊκού μπάσκετ
Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της Euroleague και του BKT EuroCup για τα επόμενα τρία χρόνια
Η Allwyn Hellas και η Euroleague Basketball ενώνουν τις δυνάμεις τους, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας, που συνδέει την ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ με την κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών.
Ειδικότερα, η Allwyn Hellas θα αποτελέσει Official Partner της Euroleague και του BKT EuroCup για την ελληνική αγορά, για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, παρουσία στελεχών της Allwyn Hellas και της Euroleague Basketball, των αθλητών-θρύλων Μάικ Μπατίστ, Ντέιβιντ Ρίβερς, Μπάνε Πρέλεβιτς και Τζο Αρλάουκας, καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Μπάνε Πρέλεβιτς, Τζο Αρλάουκας, Μάικ Μπατίστ, Ντέιβιντ Ρίβερς, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Allwyn Hellas, Lukas Antos, Chief Customer Officer της Allwyn Hellas και Gawain Davies, Chief Commercial Officer της Euroleague Basketball

Τα τρόπαια της EuroLeague και του BKT EuroCup
Η συνεργασία αυτή φέρνει κοντά δύο ισχυρά brands με κοινές αξίες και πίστη στη δύναμη του αθλητισμού να εμπνέει, να ψυχαγωγεί και να δημιουργεί δεσμούς με εκατομμύρια φιλάθλους. Στο πλαίσιο αυτό, η Αllwyn Hellas αποκτά δυναμική παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων στους αγώνες της Euroleague και του EuroCup, με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης στο κοινό της, μέσα από ξεχωριστές δράσεις, ειδικό περιεχόμενο και καινοτομίες που κάνουν τους φιλάθλους μέρος του παιχνιδιού.


Εκδήλωση για την παρουσίαση της στρατηγικής συνεργασίας της Allwyn Hellas με την Euroleague Basketball
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Allwyn Hellas, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Στην Allwyn Hellas, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Euroleague Basketball, ως Official Partner της, για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συνεργασία αυτή αφορά πολλά περισσότερα από την απλή προβολή του brand μας. Μαζί με την Euroleague Basketball, θα σταθούμε ακόμα πιο κοντά στους φιλάθλους».

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Allwyn Hellas, Lukas Antos, Chief Customer Officer της Allwyn Hellas
Από την πλευρά του, ο Chief Customer Officer της Allwyn Hellas, Lukas Antos, τόνισε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε τη σχέση των φιλάθλων με τις διοργανώσεις και τις ομάδες ακόμη πιο συναρπαστική, πιο διαδραστική και πιο ουσιαστική, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τους αγώνες».
Ο Chief Commercial Officer της Euroleague Basketball, Gawain Davies, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Allwyn Hellas ως Official Partner τόσο της Euroleague, όσο και του EuroCup, και που ξεκινάμε μια μακροχρόνια συνεργασία, η οποία βασίζεται στην κοινή φιλοδοξία μας να δημιουργούμε ουσιαστικές εμπειρίες για τους φιλάθλους».
Οι τέσσερις εμβληματικές μορφές του μπάσκετ, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ανέδειξαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Allwyn Hellas και της Euroleague Basketball, επισημαίνοντας ότι έρχεται σε μια ιδανική χρονική στιγμή, καθώς το μπάσκετ βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής όλων των φιλάθλων.
Ντέιβιντ Ρίβερς, Μανώλης Σταυρουλάκης, Public & Media Relations Director της Allwyn Hellas, Μάικ Μπατίστ, Γιώργος Ζούμας, Sponsorships Director της Allwyn Hellas, Τζο Αρλάουκας και Μπάνε Πρέλεβιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Άρης Μεταγραφές: Παίρνει Μπρούμα - Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη
- Άρης Μεταγραφές: Προς «ναυάγιο» με Σούταρ - Ποιος είναι ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ανάς Σαλάχ Εντίν
- Μαρκ Όφερμαρς: Αποσύρεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου για λόγους υγείας
- Ολυμπιακός: Μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην ετήσια εθελοντική αιμοδοσία (pics)
