ΖΕΝΙΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ: Πέταγε... φωτιές ο Μίκι στην πρώτη περίοδο με 16 πόντους (vid)
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υποδέχεται αυτήν την στιγμή την Μπάγερν Μονάχου για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague και ο Τζόρνταν Μίκι ήταν απίστευτος στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.
Ο Τζόρνταν Μίκι έχει αναλάβει προσωπικά να τελειώσει την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, πριν καν ακόμα ζεσταθούν οι παίκτες των δύο ομάδων, καθώς μππήκε στο παρκέ και ήταν ασταμάτητος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Αμερικανός σημείωσε 16 πόντους (5/5 διπ., 2/2 τριπ.), μάζεψε 3 ριμπάουντ, δεν έκανε λάθος και συγκέντρωσε 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.
Παράλληλα, ο Λόιντ μοίρασε 7 ασίστ και ήταν μαζί με τον συμπατριώτη του οι κορυφαίοι της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ στο πρώτο δεκάλεπτο.
Have A Quarter @Jmickey_02 #EveryGameMatters pic.twitter.com/aNlhlFOmMg
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) October 14, 2021
16 PTS for Jordan Mickey for the first quarter ?
? 5/5 2FG
? 2/2 3FG
? 2 rebs
? 1 steal@zenitbasket @Jmickey_02 pic.twitter.com/0hCdmyTO8c— The BasketHead (@theBasketHead2) October 14, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
