Παναθηναϊκός: Γιατί ο Ομπράντοβιτς «έκοψε» τον Γκραντ από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η απόφαση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήσει τον Τζέριαν Γκραντ εκτός εξάδας ξένων για τον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του αγώνα.

Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει την ίδια επιρροή στις τάξεις των Κυπελλούχων Ελλάδας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πλέον περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια, καθώς ο Σιλβέν Φρανσίσκο έχει αρχίσει δυνατά τις υποχρεώσεις του, ενώ υπάρχει και ο Μπράνκου Μπάντιο, γεγονός που έδωσε μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών στον Σέρβο προπονητή.

Παράλληλα, στην εξάδα προτιμήθηκαν οι Μπόνγκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και Γιαμπουσέλε, προσφέροντας στους «πράσινους» μέγεθος και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ψηλότερα σχήματα απέναντι σε έναν αντίπαλο με αρκετές λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ.

Εκτός μάχης βρίσκεται και ο τραυματίας Κέντρικ Ναν, ο οποίος δηλώθηκε πάντως στην οκτάδα ώστε να αρχίσει να εκτίει την ποινή που εκκρεμεί από τους περυσινούς τελικούς, χωρίς να υπολογίζεται για τον ημιτελικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News