ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ: «Εύχομαι να μην είχε συμβεί όλο αυτό με τον Ίρβινγκ»

Ο Κέβιν Ντουράντ απάντησε σε συνέντευξή του για το θέμα του Κάιρι Ίρβινγκ και την απομάκρυνσή του από τους Μπρούκλιν Νετς, επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Ο Κέβιν Ντουράντ στάθηκε σε δηλώσεις του στην περίπτωση του Κάιρι Ίρβινγκ και τον ντόρο γύρω από τον ανεμβολίαστο συμπαίκτη του. Οι Μπρούκλιν Νετς τον απομάκρυναν από τις τάξεις τους, με τον Κέβιν να πιστεύει πως θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του Ίρβινγκ και της ομάδας, αλλά ο ίδιος πρέπει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του.

«Εύχομαι τίποτε να μην είχε συμβεί, αλλά η κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτή. Εύχομαι τίποτα από όλα αυτά να μην είχε συμβεί, αλλά ο Κάιρι πήρε μια απόφαση σχετικά με το τι επιθυμεί να κάνει και η ομάδα έκανε το ίδιο. Η δική μου δουλειά είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και την δουλειά μου, αφήνοντας τις δύο πλευρές να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση. Θέλω όλη την ομάδα ενωμένη και να είμαστε πλήρεις, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».

Ο Ντουράντ τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλεύουν για την ομάδα, αφήνοντας στον Ίρβινγκ το δικαίωμα της επιλογής για να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Νετς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News