ΕΝΤΓΚΑΡΑΣ ΟΥΛΑΝΟΒΑΣ: «Φαβορί να φτάσει πραγματικά μακριά ο Ολυμπιακός»
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (15/10, 21:00) την Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Εντγκάρας Ουλανόβας μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Εντγκάρας Ουλανόβας μίλησε για τον αγώνα της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το φαβορί για να πάει πολύ μακριά στη φετινή διοργάνωση.
Συγκεκριμένα ο Λιθουανός φόργουορντ είπε:
«Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο εντυπωσιακές νίκες στο ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα και είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Το ρόστερ του βελτιώθηκε πολύ το καλοκαίρι και είναι φαβορί να φτάσουν πραγματικά μακριά φέτος. Εμείς έχουμε νέο προπονητή (σ.σ. Γιούρε Ζντοβτς), ο οποίος δεν είχε πολύ χρόνο για να δουλέψει μαζί μας. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς (σ.σ. εκτός οι Λοβέρν, Στρέλνιεκς και Γιανκούνας), αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει απλώς να παλέψουμε για 40 λεπτά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης: Το συγκινητικό αντίο στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Τραϊανός Δέλλας: Ο προσωπικός Γολγοθάς και το πήγαινε-έλα Ηράκλειο-Αθήνα
- Γωγώ Μαστροκώστα: Την Τετάρτη η κηδεία - Δωρεά στη Φλόγα αντί στεφάνων ζητά η οικογένεια
- Άγγελος Μπασινάς: Ο ρόλος του στον Ηρακλή
- Υπεράνω Όλων: Ο Ολυμπιακός είναι μάθημα ζωής. Δεν τα παράτησε ποτέ. Έπεφτε, ξανασηκωνόταν και δικαιώθηκε!
