ΝΙΚΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ: «Να βάζω το λιθαράκι μου σε κάθε αγώνα»

Ο Απόλλων Πατρών ήταν πολύ καλός κόντρα στην ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 84-68 και ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε μετά από την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του.

Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αφού σημείωσε 22 πόντους και είχε καταλυτικό ρόλο. Στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι θέλει σε κάθε αγώνα να βάζει το λιθαράκι του, για να μπορεί ο Απόλλων να βελτιώνεται και να παίρνει τις νίκες.

Ο Νίκος Δίπλαρος είπε:

«Σίγουρα η έδρα μας είναι πολύ δυνατή. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Παίρνουμε ώθηση, μας βοηθάνε πάρα πολύ. Το παιχνίδι το είχαμε “διαβάσει” πάρα πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες, όσοι έπαιξαν έδωσαν το 100%, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα. Εγώ είμαι εδώ στον Απόλλωνα για να βοηθάω την ομάδα μου να κάνει αυτό που έκανε σήμερα, να πάρει μια νίκη. Αν μπορώ να βάζω το λιθαράκι μου κάθε Σάββατο να κερδίζουμε έναν αγώνα… Αυτό είναι που θέλω να κάνω φέτος, αυτός είναι ο στόχος μου. Να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Γιατί αυτό αξίζει ο Απόλλων. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News