ΝΤΟΚ ΡΙΒΕΡΣ: «Δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί ο Μπεν Σίμονς»
Ο Μπεν Σίμονς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και δε θα βρίσκεται στην πρεμιέρα των Φιλαδέλφεια 76ers.
Με τον Μπεν Σίμονς να επιστρέφει στις προπονήσεις των Φιλαδέλφεια 76ers, ο Ντοκ Ρίβερς σχολίασε την κατάστασή του, λέγοντας πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Ορλεάνη. «Βλέποντάς τον, θεωρώ πως είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμα, προφανώς, δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. Αυτήν τη στιγμή προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει άνετα».
Όσον αφορά το αν ο Σίμονς θα είναι διαθέσιμος αυτήν την εβομάδα να αγωνιστεί, ο Ρίβερς ανέφερε «Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή. Όταν είναι έτοιμος, θα αγωνιστεί!».
Ο Σίμονς δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα από τα παιχνίδια της preseason, ζητώντας trade που τελικά δεν έγινε ποτέ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
