ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ BC: Απέφυγε τα χειρότερα ο Μουντιέ
Ο Εμάνουελ Μουντιέ δε θα μείνει για αρκετό καιρό έξω, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας με τη Σιαουλιάι, σύμφωνα με τα Λιθουανικά μέσα.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Εμάνουελ Μουντιέ, μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις Κάουνας με την Σιαουλιάι. Ο Κονγκολέζος έπεσε άσχημα μετά από ένα κάρφωμα που επιχείρησε στον αιφνιδιασμό, αλλά όλα δείχνουν πως δε θα λείψει για καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας, σύμφωνα με Λιθουανικά μέσα.
Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί το διάστημα στο οποίο θα μείνει εκτός. Ο γκαρντ της Ζαλγκίρις μετρούσε 8.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 20:31 λεπτά συμμετοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
