ΝΤΕΛΟΝΤΕ ΓΟΥΕΣΤ: Συνελήφθη έξω από αστυνομικό τμήμα

Ο Ντελόντε Γουέστ απασχολεί για ακόμα μία φορά, για τους λάθος λόγους, αφού συνελήφθη έξω από αστυνομικό τμήμα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ζωή του Ντελόντε Γουέστ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την «κάτω βόλτα», αφού τα πολλά και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε συνδυασμό με το ζήτημα που έχει με τον αλκοολισμό τον εξαθλίωσαν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζει στον δρόμο.

Τους μήνες που πέρασαν παλιοί συμπαίκτες και άνθρωποι του μπάσκετ, όπως ο Μαρκ Κούμπαν, προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά ξανά ο Γουέστ έφτασε σε σημείο να απασχολήσει εκ νέου την κοινή γνώμη.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 38χρονος άλλοτε αθλητής συνελήφθη έξω από ένα αστυνομικό τμήμα. Εκεί ο Γουέστ βρέθηκε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κρατώντας μάλιστα δύο μπουκάλια στα χέρια του.

Όπως αναφέρουν Αμερικανικά Μέσα, ο Γουέστ παράλληλα χτυπούσε τις τζαμαρίες του αστυνομικού τμήματος και έβριζε, με τους αστυνομικούς να του κάνουν υποδείξεις, αλλά εκείνος να αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους. Τελικά, μετά από την απειλή τέιζερ συνεργάστηκε και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News