ΑΕΚ: Στον αέρα η αδειοδότηση της ομάδας για την νέα σεζόν

Ώρες αγωνίας στην ομάδα της ΑΕΚ, αφού η προθεσμία για κατάθεση φακέλου αδειοδότησης τελειώνει και ακόμα εκκρεμούν υπογραφές παικτών που τους οφείλονται χρήματα

Κρίσιμες ώρες στο στρατόπεδο των «κριτρινόμαυρων» που βρίσκοται σε δεινή θέση και κάνουν αγώνα δρόμου εδώ και κάποιες μέρες για να πείσουν τους παίκτες να διακανονίσουν τα οφειλόμενα προς αυτούς και να συλλέξουν τις υπογραφές τους.

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, αύριο Τρίτη είναι η καταληκτική ημερομηνία για όλες τις ομάδες της Basket League, ώστε να καταθέσουν τους φακέλους τους για να πάρουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Μέσα σε αυτούς τους φακέλους πρέπει να έχουν ένα χαρτί με όλες τις υπογραφές των παικτών, που να διαβεβαιώνει ότι έχουν εξοφληθεί ή ότι έχουν διακανονιστεί όλα τα χρέη προς τα πρόσωπα τους.

 Η ΑΕΚ, παρότι έχει κάνει πολλές προσπάθειες, τις τελευταίες μέρες, δεν το έχει καταφέρει με τις υπογραφές τεσσάρων παικτών να εκκρεμούν ακόμα. Οι Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Μορέιρα και Μόουζες δεν έχουν πεισθεί από αυτά που τους είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος και ζητάνε κάποια ανταλλάγματα για να υπογράψουν.

Συγκεκριμένα ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, που είναι και οι μόνοι από τους ξένους που έχουν option για +1 την επόμενη χρονιά, ζητούν από την ΑΕΚ να ανανεωθεί το συμβόλαιο τους και έτσι να συμψηφιστούν και τα χρέη της φετινής σεζόν. Από την άλλη ο Λοτζέσκι με τον Μορέιρα αρνούνται να πάρουν τα οφειλόμενα τους σε δόσεις και πιέζουν για να πάρουν το συνολικό ποσό ολόκληρο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορεί να ανανεώσει συμβόλαια ξένων και να δεσμεύσει την ομάδα, χωρίς να ξέρει ποιος θα είναι ο προπονητής της επόμενης σεζόν, αλλά και ποιο θα είναι το ύψος του μπάτζετ αν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή, ακόμα και η ύπαρξη της ΑΕΚ αφού απόρριψη του φακέλου της αδειοδότησης σημαίνει αυτόματη πτώση στην Β’ Εθνική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News